Om mig
Send mig en mail
Anja Berrill - Afspænding og Psykomotorisk Behandling
Se min profil på Facebook

Om mig

Anja Berrill

Anja Berrill

Uddannet psykomotorisk terapeut og sygeplejeske

Jeg blev uddannet som Psykomotorisk terapeut i december 2013 efter 4 års studie på Skolen for Holistisk Afspænding. Faget skiftede tittel midt under min uddannelse, og jeg kalder mig derfor både afspændings pædagog og psykomotorisk terapeut.

 

Min interesse for faget opstod tilbage i 1997, da jeg selv modtog en behandling, som lindrede mine spændinger i nakke og skulderåg med, hvad der syntes at være et trylleslag. Siden har jeg brugt behandlingen ved behov og intensivt de år jeg har været under uddannelse. Udover jeg altid har ønsket det, var det også et krav fra skolens side, da det at udvikle sine evner som behandler, kræver, at ens egen krop udvikler evnen til at hvile i sig selv. I dag har jeg den glæde at opleve, at min krop bevæger sig mindre anstrengt end tidligere, og det at sidde og arbejde på gulvet er blevet en nydelse.

 

Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske i 1997 og jeg arbejder fortsat indenfor faget. Jeg har primært beskæftiget mig med lungemedicin og har de sidste 6 år været tilknyttet KOL-rehabilitering i sygehus regi.